0513-67 12 84

De rivier als verlengstuk van je tuin. Dat gevoel ervaren Vin & Floor elke dag. Spruyt bouwde een duurzame waterwoning van 20,00 x 6,00 meter voor het gezin met drie kinderen, net buiten het centrum van Amersfoort op de Eem. Floor & Vin zijn echte watermensen en droomden al langer van een eigen ontworpen waterwoning op het water. Ze bouwden eerst een schaalmodel van Lego! Het eindresultaat is exact hetzelfde, uiteraard iets groter. Minimalistisch, dat moest het gaan worden. Staal, glas, hout en beton… een vijfde materiaal was niet gewenst en daar zijn ze goed in geslaagd. Deze prachtige waterwoning schopte het uiteindelijk tot finalist van de “Woonboot van het jaar” verkiezing. Het resultaat mag er zijn, naast de bewoners is ook Spruyt Waterwoningen hier heel erg trots op.

Benieuwd naar meer foto’s van de waterwoning of het werk van Floor? Kijk op haar website www.resetinterieurontwerp.nl