0513-67 12 84

In het mooiste deel van het waterrijke Friesland, pal naast het heerlijke Tjeukemeer, verrijst het prachtige Waterpark Follega. Dé droomplek voor uw luxe recreatie-ark op uw eigen riante kavel. U kunt nu uw ideale vakanteverblijf, met eigen parkeergelegenheid, verwerven! Geniet straks op en aan het water en van een schitterende omgeving. Hier ligt uw ideale uitvalsbasis voor boot-, fiets- en/of toertochten door het prachtige Friesland en de rest van Noord-Nederland. Rust met reuring

binnen handbereik: prachtig stedelijk schoon, de mooiste natuur, gezellige kroegen en restaurants (van gemoedelijk eetcafé tot aan hoogstaand culinair) en al het plezier dat het mooiste watersportgebied van Nederland heeft te bieden.

Een pallet aan sfeerrijke en pittoreske dorpen, zoals Echtenerbrug (8 km), Sloten (6 km) en Balk (10 km), liggen langs de mooiste routes op fietsafstand. Dankzij de gunstige situering van Follega (een uurtje vanuit de Randstad) zijn prachtige steden als Sneek, Heerenveen en Leeuwarden vlot bereikbaar.

U bent uiteraard helemaal vrij in de keuze van uw recreatie-ark (zo u wilt: luxe recreatie-waterwoning), maar hebt vrijblijvend de mogelijkheid om gebruik te maken van een exclusieve aanbieding van onze gerenommeerde partner Spruyt Waterwoningen.

Wat betreft comfort, ruimte en weelde kan een moderne recreatie-ark de vergelijking met elke luxe recreatiewoning makkelijk doorstaan; maar dan wél met de unieke beleving van wonen op en aan het water! Met eigen ligplaats voor uw plezierboot. Dat vindt u niet op een massa-vakantiepark! Vakantiegevoel, maar dan het hele jaar door!

Klik hier voor meer informatie omtrent Waterpark Follega