0513-67 12 84

Aalsmeer is een prachtige onderhoudsarme, duurzaam gebouwde, waterwoning rijker. De opdrachtgever koos voor een speelse variant qua gevelbekleding. Gecelfixeerd Ayous in 3 verschillende werkende breedtes maar ook met 2 verschillende diktes. De plint van de gevel is voorzien van blind bevestigde beplating van Eternit. Tussen die plint en de Ayous gevelbekleding is een band aangebracht van aluminium zetwerk. Deze band komt weer terug in de daklijst. Voor de strakke uitstraling is gekozen voor aluminium gevelkozijnen van het Reynaers profiel welke zijn voorzien van triple beglazing. De looproosters en terrassen zijn in Aalsmeer geplaatst.

Binnen zien we hoge plafonds en is er aandacht besteed aan slimme zichtlijnen. Een interieurbouwer heeft kastenwanden, meubels en wandafwerking mogen plaatsen om ook binnen een eenheid te creëren. Er is gekozen voor Triple Solar warmtepomppanelen icm een warmtepomp van Nibe.
Ook in deze Spruyt Waterwoning zien we een KSB rioleringspomp terug. Tevens koos de klant voor een Grohe Sense waterdetectiesysteem, een Grundfos opvoerpomp voor extra waterdruk en een Itho ventilatie box.

Fotografie Alwin Minks